Νέο πρόγραμμα ανταμοιβών απ'τον Στοιχημάν: Missions

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

stoiximan missionsΤι είναι τα Missions;

Το παιχνίδι είναι ΕΔΩ! Έφτασαν τα Stoiximan Missions...

Το νέο συναρπαστικό πρόγραμμα ανταμοιβής για τα μέλη του Stoiximan.gr είναι γεγονός!

Ολοκλήρωσε την Αποστολή που θα σου ανατεθεί και κέρδισε δώρα από μετρητά και Full Bets, μέχρι αναμνηστικά της αγαπημένης σου ομάδας ή εισιτήρια για κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

 

Τι είναι τα Missions;

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την δραστηριότητά σου, στο κάτω μέρος της οθόνης, θα εμφανίζεται μια νέα Αποστολή, ένα νέο Mission, στο οποίο θα μπορείς κάθε φορά να επιλέξεις αν θα συμμετέχεις (opt-in).

Αν αποφασίσεις να λάβεις μέρος στην αποστολή, θα ενημερωθείς άμεσα για τον στόχο που θα σε οδηγήσει στην ανταμοιβή! 


Παράδειγμα Στόχου:

Τοποθέτησε 3 live στοιχήματα σε αγώνες Champions League στο διάστημα 17/4-18/4, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ το καθένα, με απόδοση μεγαλύτερη από 1.50 κι εμείς θα σου πιστώσουμε 10 ευρώ σε μετρητά στο λογαριασμό σου, ανεξάρτητα από την έκβαση των στοιχημάτων σου!


Πώς κερδίζετε;

Από την στιγμή που δηλώσεις συμμετοχή στην αποστολή, μπορείς να τοποθετείς στοιχήματα με βάση τις σχετικές οδηγίες.

Σε κάθε βήμα της αποστολής, θα λαμβάνεις ενημέρωση για την εξέλιξή της, μέσω μιας μπάρας που θα εμφανίζεται με τη συμπλήρωση κάθε βήματος.

Επομένως, μόλις φτάσεις στο τελευταίο βήμα της αποστολής “Αποστολή Εξετελέσθη”!

Θα έχεις πλέον ολοκληρώσει όλα τα βήματα που απαιτούνται και το μόνο που απομένει είναι η διευθέτηση όλων των στοιχημάτων έτσι ώστε να λάβεις το έπαθλο.

Σε κάθε περίπτωση η ανταμοιβή σου θα είναι γνωστή με την έναρξη του Mission που σου έχει ανατεθεί, οπότε και θα μπορείς να επιλέξεις αν σε ενδιαφέρει η συμμετοχή σου στην Αποστολή ή όχι.

Τι πρέπει να προσέξεις!

  • Εάν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην αποστολή, αυτομάτως καθιστάς την αποστολή ως αποτυχημένη.

  • Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί.

  • Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική.

  • Οι όροι, τα έπαθλα ή η διαθεσιμότητα ενός Mission μπορεί κατά καιρούς να είναι διαφορετικά από λογαριασμό σε λογαριασμό.

  • Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς.

  • Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε αποστολής.

  • Ο Stoiximan διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης του παιχνιδιού στην περίπτωση κατά την οποία προκύψει έκτακτο τεχνικό πρόβλημα.

  • Ισχύουν οι γενικοί όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις και οι Όροι Μπόνους της GML.

 

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο