Τέλος τα μπόνους; Όχι, απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Νόμιμα websites Στοιχήματος
stoiximan logo 2017 97/100
winmasters 96/100
goalbet  94/100
novibet logo 94/100
betstars logo 93/100
sportingbet 92/100
betrebels logo 90/100
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

10.000.000 σε προσφορές απ'την Pokerstars

pokerstars rewardsΠάρε μέρος στο Stars Rewards τώρα και μπορεί να κερδίσεις ένα μερίδιο από $10.000.000

Το Stars Rewards είναι το νέο μας πρόγραμμα που ανταμείβει το παιχνίδι σου με πραγματικά χρήματα σε όλα τα προϊόντα μας με διάφορους τρόπους, όπως μετρητά, μπόνους και εισιτήρια. Χαρίζουμε ανταμοιβές συνολικής αξίας $10.000.000, με τουλάχιστον χίλια τυχαία Chest που περιέχουν $1.000 σε μετρητά!

Με όποιον τρόπο κι αν παίζεις, το Stars Rewards εξασφαλίζει ότι λαμβάνεις ανταμοιβές που είναι σχεδιασμένες ειδικά για σένα και αφορούν τα παιχνίδια που αγαπάς περισσότερο! Κάνε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς λειτουργεί το Stars Rewards.

Μπορείς να βρεις το επόμενο Chest αξίας $1.000;

Κρύβουμε χρηματικές ανταμοιβές αξίας $1.000 σε τυχαία Chest, καθώς και άλλα μικρότερα χρηματικά ποσά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι το εξής:

  • Πάρε μέρος στο πρόγραμμα Stars Rewards: απλώς αναζήτησε το γραφικό στο λογισμικό μας (κάτω από το ‘My Stars‘ στην εφαρμογή για κινητά) και κάνε κλικ στο κουμπί ‘Έναρξη’ ή πάτησε το παρακάτω κουμπί.
  • Ξεκίνα να παίζεις. Θα κερδίζεις πόντους ανταμοιβής για το παιχνίδι σου με πραγματικά χρήματα σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας, που είναι διαθέσιμα στην περιοχή σου. Οι πόντοι ανταμοιβής γεμίζουν την μπάρα προόδου σου, η οποία μόλις συμπληρωθεί θα σου απονείμει ένα Chest.
  • Τουλάχιστον χίλια Chest θα περιέχουν $1.000 σε μετρητά! Και ακόμα κι αν το Chest σου δεν περιέχει μια μεγάλη χρηματική ανταμοιβή, θα είναι γεμάτο με εξατομικευμένες ανταμοιβέςσχεδιασμένες για σένα και τα παιχνίδια που σου αρέσει να παίζεις.
  • Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των Chest που μπορείς να κερδίζεις κάθε μέρα, με την προϋπόθεση να συγκεντρώνεις τους απαραίτητους πόντους ανταμοιβής.

Καθώς κερδίζεις περισσότερα, ο αριθμός των πόντων ανταμοιβής που θα πρέπει να κερδίζεις για να αποκτάς το κάθε Chest θα αυξάνεται, αλλά επίσης θα αυξάνεται και η αξία του κάθε Chest. Και αν δεν παίζεις τακτικά θα εξασφαλίσουμε ότι οι στόχοι πόντων σου θα παραμένουν εφικτοί, έτσι ώστε να έχεις πάντα την ευκαιρία να κερδίσεις μια μεγάλη ανταμοιβή!

 Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

antiopap.com 2008-2019 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD