Τι 10, τι 1.10

smallfish.jpgΗ πλειοψηφία των παικτών ανεβοκατεβάζει τα πονταρίσματά τους, είτε ανάλογα με το "πόσο πιστεύουν" μια επιλογή, είτε ανάλογα με την απόδοση.. Όσο πιο μικρή ειναι η απόδοση, τόσο πιο πολλά τείνουν να ποντάρουν για να "αξίζει τον κόπο" το πιθανό κέρδος, ενώ όσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση, τόσο λιγότερα ποντάρουν, φοβούμενοι την "σχεδόν σίγουρη" ήττα..

Μία -ακραία για πολλούς- προσωπική μου άποψη είναι το ποντάρισμα όλων των επιλογών με το ίδιο ποσό.. Είτε είναι σε απόδοση 10.00, είτε 1.10. Αν σκοπεύετε να παίξετε μόνο μια-δυο φορές στη ζωή σας μια απόδοση π.χ. του 10.00, είναι λογικό να την ποντάρετε λίγα λεφτά, δοκιμάζοντας απλώς την τύχη σας. Αν όμως σκοπεύετε να παίζετε τέτοιες αποδόσεις αρκετά συχνά, τότε πρέπει να τις αντιμετωπίζετε όπως και τις αποδόσεις του 1.10. Το μόνο που αλλάζει ειναι ο στόχος σε συγκεκριμένο αριθμό στοιχημάτων. Π.χ. 1000. Για να βγεί το ελάχιστο κέρδος με αποδόσεις του 10.00 στα 1000 ματς, πρέπει να βγούν 101 επιλογές με απόδοση 10.00. Κέρδος 10Ευρώ. Για το ίδιο κέρδος με αποδόσεις 1.10, πρέπει να πιάσουμε 918 επιλογές του 1.10. Νιώθετε πιο σίγουροι για κάποια απ'τις δύο περιπτώσεις; Δεν νομίζω..

Είναι δηλαδή δύο στοιχηματικές αποστολές παρόμοιας δυσκολίας.. Γιατί να επενδύσω στην μία απ'τις δύο περισσότερα λεφτά; Επειδή φαίνεται πιο εύκολη; Και όμως δεν είναι..

Δηλαδή έχω δύο επιχειρήσεις με παρόμοιες προοπτικές κέρδους, αλλά επειδή για κάποιο λόγο νιώθω πιο σίγουρος με την μία απ'τις δύο επενδύω σ'αυτή π.χ. τα διπλάσια (συνήθως η διαφορά ειναι πολλαπλάσια). Αν όμως η ευνοημένη επιχείρηση έχει ζημιές, ενώ η αδικημένη έχει κέρδη, τα κέρδη δεν θα μπορέσουν να αντισταθμίσουν τις ζημιές γιατί θα υπάρχει διαφορά στα μεγέθη.. Δεν μπορείς με τα κέρδη ενός μπακάλικου να καλύπτεις τρύπες στο αποτυχημένο σούπερ μάρκετ σου..

Η μόνη σοβαρή διαφορά που πρέπει να υπάρχει στα δύο είδη παιχνιδιού(φαβορί και αουτσάιντερ) είναι στην προστασία των αρνητικών σερί. Με μικρές αποδόσεις δεν φοβάσαι μεγάλο αρνητικό σερί, με τα 10άρια όμως είναι πολύ πιθανό. Γι'αυτό φροντίζουμε να ποντάρουμε μόνο ένα μικρό ποσοστό του κεφαλαίου κάθε φορά.Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Please publish modules in offcanvas position.