Τέλος τα μπόνους; Όχι. Απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Νόμιμα websites Στοιχήματος
winmasters 96/100
goalbet  94/100
novibet logo 94/100
betstars logo 93/100
sportingbet 92/100
betrebels logo 90/100
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Στοιχηματική κοινοπραξία "Pistons Syndicate"

rodmanvsjordan.jpgH οργάνωση αυτή λειτούργησε για μερικά χρόνια στα μέσα της δεκαετίας 1980. Είχαν δύο μεγάλες ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις υπόλοιπες. Πρώτον, πόνταραν μόνο σε σύνολα(under/over) και δεύτερον, πόνταραν μόνο σε ματς των Detroit Pistons. Έγιναν ξακουστοί για το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας τους, φτάνοντας μέχρι σερί 16/18, δοκιμάζοντας τα οικονομικά όρια πολλών bookmaker του Las Vegas!!

Oι πρώτες εκτιμήσεις για την απίστευτη επιτυχία τους έκαναν λόγο για κάποιον δικό τους στα ματς των Πίστονς, ο οποίος αυξομείωνε το χρονόμετρο, ανάλογα με το τι είχαν ποντάρει(under ή over). Με βάση αυτές τις φήμες έγιναν έρευνες που χρονομέτρησαν τα ματς, με αθωοτικά για την οργάνωση αποτελέσματα.

Τελικά πως το έκαναν; Αποκαλύφθηκε πως υπήρχαν μεγάλες διαφορές στον τρόπο που οι διαιτητές αντιλαμβάνονταν τους κανονισμούς. Κάποιοι σφύριζαν πολλά φάουλ, με αποτέλεσμα τα σκορ να ειναι μεγαλύτερα λόγω των βολών που εκτελούσαν οι ομάδες. Άλλοι, άφηναν πιο σκληρό παιχνίδι, με αποτέλεσμα χαμηλότερα σκορ. Oi Pistons Syndicate γνώριζαν από πριν τους διαιτητές των αγώνων (κάτι που πλέον απαγορεύεται) και ξέροντας το σοβαρό τους πλεονέκτημα πόνταραν όσο πιο χοντρά μπορούσαν σε κάθε ματς..

Σήμερα όλα αυτά ειναι άχρηστα, γιατί οι διαιτητές σφυρίζουν σε μεγάλο ποσοστό με ίδια κριτήρια, αλλά και γιατί τα ονόματά τους ειναι μυστικά μέχρι την έναρξη των αγώνων.Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Αναζήτηση σε όλες τις δημοσιεύσεις

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

antiopap.com 2008-2019 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD