Επιτέλους καταγραφή για όλους!!!

Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα στο facebook. Αίτημα φιλίας από κάποιον Tipsterwatch. Συνήθως απορρίπτω τα περισσότερα αιτήματα φιλίας που έχουν σχέση με το στοιχημα, γιατι έχω βαρεθεί να βλέπω παπατζήδες. Ο Tipsterwatch τελικά ειναι κάτι που θα ήθελα να κάνω εγώ, αλλά δεν έχω τον χρόνο. ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ SITES. Επιτέλους κάποιος θα βάλει τάξη στο χάος. Είχε ξεκινήσει δοκιμαστικά πριν 5 μήνες και απ'την πρώτη Μαρτίου λειτουργεί επίσημα. Επιτέλους θα αρχίσουν να καίγονται τα ξερά και να αναδεικνύονται τα χλωρά του στοιχηματος στην Ελλάδα.

Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ έχει απορρίψει αμέτρητες προτάσεις συνεργασίας από στοιχηματικά σάιτ, από εταιρίες που διαφημίζουν καζίνο, από στοιχηματικές εταιρίες που δεν πληρούν κάποιες προυποθέσεις, κτλ. Αυτό το σάιτ όμως επιβάλλεται να το στηρίξουμε, γιατι μας εκφράζει, αλλά και γιατί θα δημιουργήσει πονοκέφαλο σε πολλές στοιχηματικές ψωνάρες που δεν θα μπορούν πλέον να κρύβουν την ανεπάρκειά τους πίσω απ'την αποφυγή καταγραφής.

Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ δεν ειναι στη λίστα με τα σάιτ που θα καταγράφονται, γιατι δεν έχει ακόμα την απαιτούμενη -πολύ μεγάλη- επισκεψιμότητα. Είμαστε όμως αρκετά κοντά. Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ δεν έχει διαφημιστεί πουθενά. Όταν με το καλό το κάνουμε και αυτό, σίγουρα θα μπούμε στη λίστα. Μέχρι τότε, θα έχουμε τη δυνατότητα να στέλνουμε μόνοι μας τα ματς μας για καταγραφή μέχρι 30 λεπτά πριν την έναρξη. Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φωνακλάδες να κάνουν το ίδιο..

Ε-mail με απορίες και παρατηρήσεις στο admin @ antiopap.com

(Θα λάβετε απάντηση μέσα σε 24 ώρες). stoixima stoixhma



Αναζήτηση σε όλες τις δημοσιεύσεις

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

antiopap.com 2008-2018 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD