Τέλος τα μπόνους; Όχι, απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Νόμιμα websites Στοιχήματος
stoiximan logo 2017 97/100
winmasters 96/100
goalbet  94/100
novibet logo 94/100
betstars logo 93/100
sportingbet 92/100
betrebels logo 90/100
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Απίστευτη έρευνα για τα πέναλτι

perfectpenaltyΗ έρευνα πραγματοποιήθηκε απ'την Νορβηγική Σχολή Αθλητικών Επιστημών και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Psychology of Sport and Exercise". Μελέτησαν τις επιδόσεις ποδοσφαιριστών στα πέναλτι σε Μουντιάλ, Euro και Champions League. 

Απ'αυτούς που ξεκινούσαν την προσπάθειά τους μόλις σφύριζε ο διαιτητής (μέχρι και δύο χιλιοστά του δευτερολεπτου μετά το σφύριγμα) έβαλαν γκολ μόλις το 57%!!! Αντιθέτως, απ'αυτούς που δεν βιάζονταν(ένα δευτερόλεπτο ή περισσότερο μετά το σφύριγμα), έβαλαν γκολ το 80%!!! 

Εξήγηση; Οι ειδικοί εκτιμούν πως γι'αυτά ευθύνεται σ'ένα φαινόμενο που ονομάζεται "Απώλεια αυτοελέγχου". Όταν κάποιος νιώθει πολύ έντονη δυσαρέσκεια σε μια κατάσταση, προσπαθεί να "την ξεφορτωθεί" όσο γρηγορότερα γίνεται.

Ένα άλλο σημαντικό εύρημα της έρευνας: Όσο πιο πολύ αργούσε το σφύριγμα ο διαιτητής, τόσο έπεφτε το ποσοστό επιτυχίας των ποδοσφαιριστών. Αμηχανία, μείωση αυτοσυγκέντρωσης, εκνευρισμός.

Όποιος πάντως θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο, μπορει να εφαρμόσει την συναγή για το άπιαστο πέναλτι. Δείτε την εικόνα:

teleio.penalti.jpg


Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Αναζήτηση σε όλες τις δημοσιεύσεις

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

antiopap.com 2008-2019 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD