Τέλος τα μπόνους; Όχι. Απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Νόμιμα websites Στοιχήματος
winmasters 96/100
goalbet  94/100
novibet logo 94/100
betstars logo 93/100
sportingbet 92/100
betrebels logo 90/100
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Η πλάνη της πράσινης ξυλείας στο στοίχημα

antifragile Η πλάνη αυτή έγινε ευρέως γνωστή απ'τον διάσημο συγγραφέα Nassim Taleb στο βιβλίο του Antifragile. Εκεί, μεταξύ άλλων, περιγράφει την περίπτωση ενός επενδυτή που ήταν ο πιο κερδοφόρος στον τομέα της πράσινης ξυλείας παρόλο που ήταν άσχετος με το προϊόν. Νόμιζε πως τα ξύλα ήταν βαμμένα πράσινα (χαχαχαχα) ενώ ήταν πράσινα γιατί ήταν φρέσκα, δηλαδή δεν είχαν ξεραθεί. Την περίπτωση αυτή ανέδειξε αρχικά ένας άλλος επενδυτής, ο οποίος είχε χάσει το μυαλό μου όταν έμαθε πως κάποιος τόσο "άσχετος" έβγαζε τόσα λεφτά, ενώ ο ίδιος είχε καταστραφεί παρόλο που ήταν σούπερ "ψαγμένος".

Τώρα ίσως αναρωτιέστε πως συνδέονται αυτά με το στοίχημα. Στη θέση του "ψαγμένου" επενδυτή μπορούμε να βάλουμε τους περισσότερους δημοσιογράφους, πρώην αθλητές κ.α., ενώ στη θέση του "άσχετου" μπορούμε να βάλουμε οποιονδήποτε καταλαβαίνει περισσότερα για το πως λειτουργεί το στοίχημα απ'όσο ξέρει τα αθλήματα και τις ομάδες. Δε λέω πως ο δεύτερος πάντα θα πηγαίνει καλύτερα απ'τους δημοσιογράφους κτλ. Λέω πως ειναι πλάνη να υπερτιμάς την αξία τους μόνο και μόνο λόγω της θέσης τους και των υποτιθέμενων γνώσεών τους για τις ομάδες. Η σωστή στάση ειναι να εμπιστεύεσαι κάποιον που ξέρει καλά τις ομάδες αλλά και το πως λειτουργεί το στοίχημα.

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν ρωτήσω 100 γνωστούς δημοσιογράφους που το έχουν ρίξει στην στοιχηματική ενημέρωση την παρακάτω ερώτηση, οι περισσότεροι θα απαντήσουν λάθος: Έβαλες 100 ευρώ σε απόδοση 2.50 και η επιλογή σου βγήκε. Πόσα λεφτά κέρδισες; Για όσους δεν το ξέρουν, η απάντηση εδώΤο ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Αναζήτηση σε όλες τις δημοσιεύσεις

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

antiopap.com 2008-2019 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD