Τέλος τα μπόνους; Όχι. Απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Νόμιμα websites Στοιχήματος
winmasters 96/100
goalbet  94/100
novibet logo 94/100
betstars logo 93/100
sportingbet 92/100
betrebels logo 90/100
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Παλιά οι στοιχηματικές άφηναν να κερδίσεις περισσότερα πριν σου μειώσουν τα όρια πονταρίσματος

kleisimo logariasmou meiosi orion stoixima

Πριν την εμφάνιση της Betfair και γενικότερα της τεχνολογικής έκρηξης στη διαχείρηση πληροφορίας, οι bookmakers (στοιχηματικές εταιρίες) άφηναν κερδισμένους παίκτες κέρδη εώς και δεκαπλάσια απ'όσο τώρα. Τα γράφω στο περίπου γιατί δεν υπάρχουν ακριβή νούμερα. Απ'όσο έχω καταλάβει, αυτό συμβαίνει για δύο κυρίως λόγους:

1) Παλαιότερα οι εταιρίες είχαν ανάγκη τους κερδοφόρους. Άνοιγε ο μπουκ μια στοιχηματική αγορά, με σχετικά μικρά όρια, έπεφταν οι κερδοφόροι παίκτες στις στοιχηματικές ευκαιρίες, ο μπουκ προσάρμοζε τις αποδόσεις και έτσι ήταν πιο έτοιμος να δεχτεί αργότερα τα στοιχήματα απ'τη μάζα των χασούρηδων. Τώρα όμως ο μπουκ δε χρειάζεται να μπαίνει σ'αυτή τη διαδικασία γιατί η στοιχηματική αγορά μεγάλωσε, εξελίχθηκε και η προσαρμογή των αποδόσεων γίνεται νωρίτερα και ταχύτερα από άλλους (π.χ. betfair). Ειναι και δωρεάν.

2) Περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να γίνουν επαγγελματίες του στοιχήματος, οι οποίοι σε σχέση με το παρελθόν έχουν μεγαλύτερη μόρφωση. Αυτοί ανεβάζουν κάπως το ποσοστό των κερδοφόρων παικτών σε σχέση με παλαιότερα αλλά η μεγαλύτερη ζημιά έρχεται όταν αυτοί κουράζονται να ανοίγουν νέους λογαριασμούς επειδή οι εταιρίες τους μπλοκάρουν ή μειώνουν τα όρια πονταρίσματος. Τους μένει ουσιαστικά μόνο μια λύση για επαγγελματικό στοίχημα: να προσφέρουν συνδρομητικά προγνωστικά. Έτσι ο αριθμός των κερδοφόρων παικτών εκτοξεύεται απ'το περίπου 3-5% (σύμφωνα με δηλώσεις μεγάλων στοιχηματικών εταιριών σε "ανακρίσεις" από κυβερνητικές επιτροπές στην Αγγλία) σε νούμερα αδιανόητα για τους μπουκ

 Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Αναζήτηση σε όλες τις δημοσιεύσεις

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

antiopap.com 2008-2019 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD