Τέλος τα μπόνους; Όχι, απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Νόμιμα websites Στοιχήματος
stoiximan logo 2017 97/100
winmasters 96/100
goalbet  94/100
novibet logo 94/100
betstars logo 93/100
sportingbet 92/100
betrebels logo 90/100
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Η πληροφορία/γνώση στο στοιχημα

funny-soccer-photo.jpgΤο στοίχημα είναι ένας τομέας στον οποίο η πληροφορία/γνώση όσο πιο διαδεδομένη είναι τόσο λιγότερη αξία έχει. Αυτό ισχύει τόσο για την γνώση σε μορφή πληροφόρησης όσο και για την γνώση σε μορφή μεθοδολογίας πρόβλεψης. Ένας που έχει πληροφορίες που δεν έχουν ληφθεί υπόψη στις αποδόσεις ενός αγώνα έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Το ίδιο ισχύει και για κάποιον που έχει ανακαλύψει/επινοήσει κάτι(από έναν μαθηματικό τύπο μέχρι μία τρύπα στο σύστημα) που δεν έχουν λάβει υπ'όψη τους οι υπόλοιποι παίκτες/επενδυτές και οι μπουκ.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσο χρήσιμο σας είναι να μαθαίνετε π.χ. ότι ο τάδε αμυντικός της Μπέτις δεν θα παίξει, όταν κατά τα άλλα δεν έχετε ασχοληθεί με αυτή την ομάδα απ'την αρχή της σεζόν; Έχετε αναρωτηθεί αν αυτό σας προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών; Η πληροφορία αυτή είναι διαθέσιμη ελεύθερα και μπορεί να την αποκτήσει οποιοσδήποτε. Για το ότι η πληροφορία αυτή έχει ήδη "ενσωματωθεί" στις αποδόσεις απ'τους oddsmakers δεν το συζητάμε. Δηλαδή, είναι απλώς κάτι που απλώς μας βοηθάει να σχηματίζουμε άποψη. Η άποψή μας, όμως, δεν μπορεί να είναι κερδοφόρος όταν δεν βασίζεται σε πολύ περισσότερα απ'την απλή ανάγνωση των ειδήσεων, αφού διαβάζοντας όλοι τις ίδιες ειδήσεις, οδηγούμαστε πάνω/κάτω στα ίδια συμπεράσματα/αποφάσεις. Όσο περισσότερο ασχολούμαστε, αναλύοντας όσο περισσότερους παράγοντες γίνεται, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτήσουμε πλεονέκτημα. 

Όσο για την γνώση στον τομέα της μεθοδολογίας πρόβλεψης, είναι κάτι που σηκώνει γράψιμο βιβλίου. Αυτό που ξέρω σίγουρα ειναι ότι αυτοί οι πολύ ξεχωριστοί άνθρωποι, που ανακαλύπτουν κάτι, δεν πρόκειται να το μοιραστούν με τον λαό μέχρι(και αν) να χάσουν το πλεονέκτημα αυτό απ'την προσαρμογή της πιάτσας ή των μπουκ. Όταν δηλαδή η μέθοδός τους δεν προσφέρει πλέον κέρδος είναι πολύ πιθανό να γράψουν και ένα βιβλίο για να μοιραστούν μαζί μας το -"άχρηστο" πλέον- μυστικό τους. Ένα τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί ο Bill Benter, ο οποίος μαζί με τον Alan Woods, είχαν φτιάξει τεράστιες περιουσίες στα άλογα, εκμεταλευόμενοι λογισμικό που είχαν ανακαλύψει. Πολύ αργότερα, όταν πλέον είχαν "ξεφυτρώσει" πολλά στοιχηματικά γκρουπ, που βασίζονταν και αυτά σε προηγμένο λογισμικό, ο Benter έγραψε βιβλίο, περιγράφοντας τις μεθόδους του που πλέον δεν ήταν και τόσο κερδοφόρες(υποθέτω).

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι η μεθοδολογία των οποίων είναι τόσο εκτός πραγματικότητας, που όσο χρόνο και αν αφιερώσουν, το μόνο που καταφέρουν είναι να θάβουν το λάκο τους όλο και πιο βαθιά. Αναφέρομαι στους λάτρεις των παραδόσεων(με ελάχιστες εξαιρέσεις), τους λάτρεις της επανάληψης αποτελεσμάτων σε παρόμοιες αποδόσεις, κάτι ψευτογκουρού(λ) που η "ανάλυσή" τους περιορίζεται(χωρίς υπερβολή) στην πρόσφατη φόρμα των ομάδων(6 και 6) κ.α

Ε-mail με απορίες και παρατηρήσεις στο admin @ antiopap.com

(Θα λάβετε απάντηση μέσα σε 24 ώρες).Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Αναζήτηση σε όλες τις δημοσιεύσεις

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

antiopap.com 2008-2019 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD